Rezervari Cluburi » Sala Palatului Bucuresti » Evenimente » Spectacol Aniversar Constantin Enceanu - Stai cu mine, omule sa-ti cant

Spectacol Aniversar Constantin Enceanu - Stai cu mine, omule sa-ti cant

Spectacol Aniversar Constantin Enceanu - Stai cu mine, omule sa-ti cant
Locatie: Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
Data: 28 Martie 2014
Pret: 70
Biletele nu se mai pot cumpara decat de la intrarea in club.

Sala Palatului gazduieste pe 28 martie un regal al muzicii populare romanesti din toate regiunile, sustinut de unii dintre cei mai iubiti artisti romani. Evenimentul, intitulat „Stai cu mine, omule sa-ti cant” marcheaza aniversarea a 25 de ani de la debutul unuia dintre cei mai de succes interpreti de muzica populara, Constantin Enceanu. 

Un simbol al muzicii populare oltenesti, cu o voce inconfundabila, Constantin Enceanu este un adevarat pastrator si continuator de folclor autentic romanesc. Melodiile sale aduc bucurie publicului, iar piesele sale de referinta il situeaza in topurile muzicale de gen. Constantin Enceanu traieste pentru cantec si pentru public, de aceea mesajul pieselor sale a ajuns de fiecare data in sufletul admiratorilor

Spectatorii se vor bucura de un regal artistic de exceptie: Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Romica Tociu si Cornel Palade, Stela Popescu, Corina Chiriac, Maria Buza si Marius Rizea (Floarea si Gheorghe), Mariana Ionescu Capitanescu, Gelu Voicu, Steliana Sima, Ionut Fulea, Mariana Deac, Dinu Iancu Salajeanu, cu participarea extraordinara a Orchestrei „Lautarii” din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana evenimentului va fi indragita prezentatoare TV Iuliana Tudor, iar regia artistica este semnata de Elise Stan.
Vineri, 28 martie, la Sala Palatului, de la ora 19:30, sunteti asteptati la un spectacol-sarbatoare, menit a va umple inimile de bucurie!
 
Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii logat!
( Am uitat parola - Inregistreaza-te )

RezervariClub.ro nu ofera suport pentru browser-ul tau.

Recomandam updatarea acestuia sau folosirea unui alt browser (Firefox, Chrome, Opera, etc.).